04232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Maud vad tänker du på?

Under Gustav Vasas tid rasade Dackefejden. Ett uppror mot centralmaktens pålagor. Det är FRA fejden också och den har inte avslutats ännu. Den har bara börjat. Gustav Vasa fick slå ned den med våld. I FRA fejden ljuder partipiskorna och underförstått riskerar dissidenterna sina nomineringar inför nästa riksdagsval.

Inom centern finns ett upprop mot FRA lagen och enligt tidningsuppgifter ska upprorsmakarna nu träffa Maud Olofsson. Till skillnad mot Dackefejden är FRA upproret inte ett regionalt uppror. Det är ett folkflertal som gör uppror mot politiker som inte lagt örat mot marken och lyssnat. 
Ska centern ha trovärdighet och behålla varumärket som gröna liberaler så krävs ett uppvaknande nu om än yrvaket.
Var står du Maud? -Försvarar du de värden centern gick till val på.
Flitiga bävrar blir obekväma med avlyssningsutrustning på sig.
Små och medelstora företagare vill inte arbeta med byxorna neddragna. De vill kunna känna att det finns ett elektroniskt privatliv. En exportör kan ju annars bli en suspekt typ som ska hållas bevakad. 
Att tänka fel är förlåtligt att ändra sig när man inser att man gjort fel är stort

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar