04192024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Det är nästan sant

Utskrift från signalspaning. FRA/Sveavägen (utskrift) HEMLIG

Kommentar: Försök kränga till TV 4

-Nu har jag kommit på det, sa signaturen, ”den gamle fotbollspelaren”.
-Vi måste se till att man stoppar oss. Vi måste gå ut och kräva att vår politik när vi var i regeringsställning stoppas. Då blir vi trovärdiga.
På hela chattgruppens skärmar kommer det anonymt upp:
-Vad menar du ?
-Ju tydligare vi tar avstånd från vad vi själva tycker desto bättre. Sen är det själva fan att det nya arbetarpartiet tog vår gamla politik. Det är en sak som gäller. Att ha en tydlig politik i opposition och en helt annan i regeringsställning. Alla jublar (framför sina skärmar).
-Detta är lysande, sa signaturen, ”vem tog min toblerone”. 
-Jag minns vad som stod på väggen i tjänsterummet hos den fete. ”Att regera är stort, men att ha makten är större”. 
-Med din, ”fotbollspelarens” strategi kan vi göra den fete till syndabock.
-Egentligen borde vi börja Almedalstalet med den gamla progg-gruppen ”Fläsket brinner”.
-Nej det är för tydligt.
-Om du säger så lite som möjligt ”toblerone-bruden” så skulle vi kunna ha en underhållare som huvudtalare. Ta den där grabben Schyffert. Han får fria händer bara han kommer med slängar mot den fete och hans släpvagn.
-Ok det är bra, säger ”toblerone-bruden”. Då måste han glidtackla dig också ”fotbollspelaren”. Så det inte blir allt för tydligt.
FRA/Almedalen/Kontraspionaget (optisk observation, mobiltelefonpositionering ledde till dessa misstänkta)
(utskrift) HEMLIGT
Kommentar: Försök sälja dyrt till Ryssarna
Observerar en valrossliknande varelse. Sitter med glas vin (rosé) framför sig. Verkar som han försonats med gamla partners in crime. Anm: Det är bara han som talar.
-Det är självklart att grabbarna måste få något att sälja. Radiomeddelanden säljer inte längre. De är så korta och saknar sting. SOS meddelanden från strandade vänsterpartister säljer inte längre. Det måste vara något lite mer biffigt, underhållande.
Ta mail-trafiken mellan Kungen och sultanen av Brunei. 
Jag har redan sagt att ett av orden som vi märker är ”xocet”. Längre fram visar det sig att de vill skjuta robotar i den ene killens trädgård igen. Mer knall på en eftermiddag än vad försvaret hade under hela året jag var minister.
-Klart Murdoch, han på Fox, köper det.
-Jag förstår killarna (han blir rörd). De får inte tillräckligt med anslag. Så nu måste de ut och kränga för att få ihop till budgeten. Killen efter mig den där smale fattade galoppen.
Sen undrar jag hur SÄPO kunde lägga ut informationen om förslaget innan det var beslutat.
FRA borde ha rätt att spana på dem också. Hade de inte lagt ut det på sin hemsida hade det här kaoset aldrig inträffat.
Nu är läget guld för min gamla nördkompis från Östermalm. Amrisarna gillade inte honom i Kosovo. Nu har han och Amrisaran samma fiende – Federley och bloggarna. Som Guillou skulle sagt de blir vänner för de har samma fiende.
Nu gillar de nörden för att han vill sälja saker till dem. Då kan han bli högt sändebud i EU också. Inte bara hög på sina egna kommentarer. Hon, hans Italienska lär ha sagt max 3 år i Stockholm. Sen måste man kunna köpa skor varje dag.
Nörden kan gå ut, upphöjt och mästrande på sin blogg, närmare Gud, tror jag den heter och förklara att det här är viktigt. Vi måste kunna göra vad vi vill med brevhemligheterna. Skälet som han går ut med att är att det är större än folket och hemligare. Fint va ?
Känner några grabbar på firman som kan skicka en hemlig kopia till ”Condo” och hon kommer
att jubla. Hon kommer att säga: äntligen har han blivit en riktig vän.
Ingen kommer att sörja Värmländskan.
-Har ni tänkt på vad bra det här är för utförsäljningsministern?. Med den nya lagen har han inga problem. Det är bara att lista ord som: Vin & Sprit, Vasakronan, SBAB och Telia. Dagen därpå vet han vem som har läckt. Det är är vad jag kallar skydd av rikets säkerhet.
Då har vi bara ett problem: folket.
Han, Hästsvansjesus sa nåt bra till mig innan vi blev ovänner. Han var ju lite proggig innan han anslöt sig. 
Han hade läst en kille som hette Brecht som sa: Om politikerna inte är nöjda med folket så får politikerna byta ut det. Det måste vara helt rätt tänkt. Tänk på alla som strular med förtidspensionering och utanförskap.
Vi ställer upp den runde från Täby. Bakgrunden ska varar skärgården. Enda budskap: beslutet står fast och ni som inte gillar det ska bort. Det blir så vackert att folk gråter. 
Vi erbjuder alla bloggare att lämna Sverige 300.000 per styck, om de flyttar för gott. Generell icke behovsprövad välfärdspolitik kallas det.
Köp den där ön Sverige utanför Dubai. Där kan dom sitta. Långt borta, men ändå hemma till namnet.
Så vad tycker ni killar ?

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar