04192024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Ständigt denna Åkesson

Ture Sventon utbrister ofta i orden; ”Ständigt denna Vessla”, när han är ute och försöker lösa olika fall. Ofta ser han spår av den finlemmade Wilhelm Vessla. På samma sätt kan man utbrista om FRAs generaldirektör. 

En intervju i dagens Svenska Dagblad också!

Carl Schwarts har beskrivit honom som riksdesinformatör. I vart fall borde Åkesson sättas på skolbänken vad gäller mediehantering. I sin ambition att se till att FRA-lagen ligger kvar som den är beslutad gör han vad som helst. Det mesta andas desperation och dålig respekt för elementära demokratiska spelregler.

Signalspaning mot utländska mål har de flesta debattörer sagt sig kunna acceptera. Åkesson verkar inte ha förstått det. Det är spaningen mot Svenskar som kräver att itegriteten garanteras och därför måste lagen rivas upp.
Åkesson far fram i medierna på ett sådant sätt att någon minister i sommarregeringen borde ge honom ofrivillig ledighet. En time out till den demokratiska processen är över krävs. Han borde inse att hans roll inte är politikerns utan tjänstemannens. Det går illa om man inte vet om man är hund eller katt. Åkesson har uppenbarligen det identitets problemet. 

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar