04132024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

En spade är en spade

Jag läser i dagens  Sydsvenska Dagbladet om hur moderaterna försöker kväsa den interna debatten kring FRA lagen. I sitt veckobrev tycker partisekreteraren, Per Schillingman att ”Det finns anledning att fundera över vår partikultur” och fortsätter apropå hur debatten förts ”via medierna och inte alltid i en konstruktiv ton”. 

Per Schillingman tycker också att lagen ska döpas om till ”antiterrorlagen”.

Det är illa att man inte tar signalerna om att kärnväljarna inte känner sig bekväma med lagen. I fokus står det moderata budskapet om individens frihet och integritet. Lagen går stick i stäv mot det. Genom att skicka ut den här typen av uppmaning via det sk ”Veckobrevet” gör sig Schillingman förtjänt av epitet månadens betongsosse. 
Att ändra namnet på lagen gör att det känns allt mer som Georg Orwell,.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar