04122024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

FRA finns numera även i vår kultur

Påstå inte att Sveriges folk inte är kreativa. I kölvattnet av FRA debatten har naturligtvis tankarna om hur man sak kunna skydda sig mot övervakningen väckts. 

Nu finns ett utvecklat program som varnar för FRAs övervakning enligt tidningen Ny teknik. Programvaran lanseras av  internetföretaget Bahnhof, vars vd har varit aktiv i FRA debatten.
Enligt Bahnhofs vd, Jon Karlung är häften av alla uppslagningar på internet sådana som FRA har rätt att signalspana på, om nu lagen går igenom. Programvaran heter fyndigt nog
 FRAdar.
Om inte annat så har FRA debatten bidragit till att utveckla en ny kultur. 
Vi har FRA vitsar, som snart finns i var mans mun. Det har blivit en humor genre, FRA humorn.
 Till våren kommer säkert ett FRA klädmode. FRA teknologi är ju själva upprinnelsen till lagen. Staten vill sälja information från FRA till andra länder. Marinen bygger om en båt och fyller den med FRA teknik. Vi ser redan hur man FRA debatterar, dvs att man slänger blå dunster i ögonen på den andre. FRA anföring i en debatt är ju som alla vet att beskylla den andre för att inte veta eller förstå det man talar om. I denna bloggpost ser vi ett exempel på FRA arkitektur. Personligen väntar jag på FRA kokboken, författad av självaste herr FRA direktören Åkesson. Det finns fler exempel på FRA i vår vardag. 
Den som trodde att FRA lagen och debatten fort är glömd har fel.
Gör som FRA lyssna noga på fortsättningen av denna debatt. 
Glöm inte att uttrycka klart och tydligt vad du tycker om FRA lagen.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar