06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Inte någons ledamot

Man kan fråga vems ledamot Göran Petterson är i riksdagen? 

I vart fall inte yttrande- och tryckfrihetens riddare. Dessutom verkar den moderate riksdagsmannen ha problem med överslagsberäkningar. När man läser denne mans blogg om hoppets demonstration andas han förakt. Förakt för folket av en som är vald av dem. Då passar man dåligt i Sveriges riksdag.

Jag som var på demonstrationen har svårt att bedöma hur många som bevittnade manifestationen på Sergels torg. Den pågick i hela åtta timmar. Folk kom och gick. Den typen av överslagsberäkningar som Göran Petterson gör påminner om när försvaret budgeterar. Där han har alltid gjort underskattningar. 
Min bedömning är att det var någonstans mellan 3.500-6.000 personer som var med och lyssnade på Sergels torg under hela arrangemanget. Det tycker jag var ett bra resultat. Till detta kommer piratpartiets demonstration och de som hölls i Malmö och Göteborg. 
Ett kryss på Göran Petterson från Norrtelje är ett kryss på minskade fri- och rättigheter. 
Det kan vara bra att tänka på.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar