07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Nyttig amerikansk blogg för FRA motståndare

I FRA debattens kölvatten pratas det mycket om vad som sker i USA på underrättelseområdet. En blogg som beskriver det är FAS (Federation of American Scientists). Bland många intressanta bloggposter kan nämnas en om att senaten antagit en lag om att minska mängden hemligstämplat material. 

En annan bloggpost talar om felsatsningarna inom underrättelsesektorn som har kostat amerikanska skattebetalare 10 tals miljarder dollar i onödan. Senatorer börjar reagera på detta. Problemet är bara att man inte får veta om det eftersom felsatsningarna är hemligstämplade.
Vi har säkert samma problem i Sverige, också i FRA. 

Hur många miljarder har vi plöjt ned i onödan i underrättelsesatsningar som slagit fel?

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar