06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

En regnig och varm höstdag

Vi gick en promenad ut i den regniga skärgården. Den starka vinden från i morse hade ersatts av stiltje. Bakom en av tilläggningsplatserna för Waholmsbolaget stod en massa bilar. Inne bland bilarna stod tre rådjur och betade. Känslan av det absurda bredde ut sig. De vilda och fabricerade stod sida vid sida. Djuren betade bredvid sina värsta fiender. 

Det är varmare än det brukar och det är fuktigare än vad det brukar vara så här års. När jag tittar på normaltemperaturerna och jämför med vi har inser man att det är mycket varmare. Det är lätt att undra över klimatet. Det är svårare att göra något åt det, men vi måste. Det går inte att göra rätt på alla områden. Det gäller att fokusera på några områden i taget. Sakta men säkert sker det något då.
Snart ligger musslorna i grytan och elden brinner sakta i den öppna spisen.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar