06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Ett skördeår går till ända

På bondens egen marknad säljes det grönsaker och annan ekologisk mat . 

I år får man gå ned inom en timme från det man öppnat. Annars har mycket tagit slut. Marknaden lockar många nuförtiden. Inte bara besökare, utan även dem som handlar. Nuförtiden är det inte längre bara en viss grupp. Det är många olika grupper.

Bonden är lik politikern. Han måste veta vad han (eller hon) ska så för något. Vad finns det grogrund för? Hur ska han (eller hon) stimulera växandet. Sist men inte minst måste han (eller hon) veta hur och vad man ska skörda och ha förmågan till det
Inte sällan sår politiker vind och skördar storm. Vi har sett exempel på detta när det gäller FRA lagen. Andra har inte förmågan att skörda överhuvudtaget. Under flera årtionden lanserade folkpartiet många bra förslag, men kunde aldrig skörda frukterna av sin sådd.
Nu när hösten kommit på allvar börjar det bli dags att summera skördeåret och planera det år som kommer. 
I politiken är det färre och färre som besöker politikernas marknader. Än färre som köper politikens budskap. Åsikternas marknader, som Almedalsveckan lockar. Politiken kan summera ytterligare ett år av missväxt.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar