07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Dags att fundera om vem som är chefens chef?

Nu har jag talat med Stefan Dozzi. 

Jag ville kontrollera min minnesbild av vad beställarkontorets chef sa till kristdemokraten Stefan Dozzi. Citatet finns refererat i en bloggpost i går.

Först är Dozzi lättad över att svensk kultur ska fortsätta i traditionella, invanda mönster. Lätta teaterviskningar tycker han är okey. Däremot verkar han mindre förtjust över att ljudligt bli hunsad och svuren till.  Dessutom på ett offentligt möte. Jag håller med honom till fullo.
På min direkta fråga om jag mindes rätt så blir jag korrigerad.
 
Det exakta citatet ska vara följande: ”Ni är ju för fan inte kloka i huvudet”.
Detta är det exakta citatet på budskapet från Monica Fransson till Stefan Dozzi. 
När hon sa detta tittade hon först på Peter Bondesson, folkpartiet. Därefter tittar hon på Hans Lindqvist, Värmdöcentern och låter blicken gå vidare till Lars Bryntesson, socialdemokraterna. Till sist hamnar blicken på Stefan Dozzi, kristdemokraterna.
Hennes huvudrörelsen är sannolikt inte medicinskt betingad. Den verkar i stället vilja förstärka irritationen mot de politiker som vill konkurrensutsätta upphandlingen av vårdboendet Ljung.
Det förekommer uppgifter om att Monica Fransson också har efterforskat om vilka medarbetare som talat med pressen i detta ärende. Är så fallet har hon definitivt passerat en gräns. 
Det är dags att kommundirektören Magnus Hedenfalk tar tag i ärendet.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar