06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Aftonbladet verkar förvirrat

Aftonbladet har en intressant rubrik på en artikel. ”Flera myndigheter utestängs från FRA”. Artikeln berättar om att ett antal myndigheter inte längre kan köpa underrättelseinformation från FRA.

Med Shakespeare skulle jag vilja säga ”ur led är tiden”. En tidning har ett ansvar för vilka rubriker de sätter. Genom sin rubriksättning får man intrycket att det är något negativt som inträffar. Är det Aftonbladets mening?
Fakta är att myndigheter utestängs från att ta del av viss information från FRA.  Är det negativt? Som som jag ser det är det en viss lindring i eländet. Vilken myndighet som helst får inte köpa underrrättelseinformation. Ett steg i rätt riktning alltså.
Fortfarande gäller dock om FRA lagen : Gör om gör rätt

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar