07132024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Jan Dolk gör en konservativ rockad

Hänt i Värmdö
Familjen Dolk har representerar god smak och försöker bilda svenskarna på detta område. På söndagarna är det den avlägsne släktingen Jens Dolk som berättar vad som är drickbart och inte.  Han är finsmakare. 
I Värmdöpolitiken har Jan Dolk varit ett lackmuspapper för vad som är god demokrati och inte. Han har doftat och smakat på det demokratiska klimatet. Nu har blir dessa intryck till en handling. Det är nästan så man hör Hamlets ord. ”ur led är tiden och ve att jag är född att vrida den rätt igen.”

Det är inte en Dolk i ryggen, men med rak rygg lämnar han moderaterna, länk.  Jan Dolk har stått stadigt och  agerat med hög integritet. När han nu ger upp sitt medlemskap är det en signal om att något inte står rätt till inom de lokala Värmdömoderaterna. Ordföranden Hans Ove Görtz har försökt tysta Dolk offentligt. Man kan undra vilken demokratisyn som ligger bakom den typen av handlingar.

Nu får Kristdemokraterna en förstärkning både erfarenhetsmässigt och personmässigt.
Frågan är bara vad som sker med den så kallade Alliansen för Värmdö?

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar