06202024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Surt sa räven om rönnbären

En som verkar ha hamnat på ”fel håll” är Fredrick Federley när han skriver om DNs så kallade ”avslöjande” om FRA debatten. Vad jag tycker om DNs artikel finns dokumenterat i en bloggpost  av i dag. När Fredrick kommenterar DNs artikel om att PR byråer som stod bakom nej kampanjen mot FRA lagen så börjar jag undra.

Fredrik skriver följande i bloggposten: ”Det är bra att vi får veta hur engagerade olika byråer var i detta, att det fanns stora ekonomiska intressen som drev det framåt osv.” Hoppsan,  det vore intressant att veta hur han kom fram till denna djärva slutsats.
De stora ekonomiska och maktpolitiska intressena fanns med intill visshet gränsande sannolikhet på ja sidan. Vore det inte intressant få dem granskade också, Fredrick?
Andra bloggar: Rick Falkvinge,

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar