06202024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Ett avslaget Almedalen

Årets Almedalsvecka kan liknas vid en stor gäspning. 

Den svikt som fanns i steget förra året har försvunnit. Det är mycket arrangemang, men lite energi.

Lars Ohly överraskade ingen i går. Han sa att det gäller att staten börjar aktivera sig som ägare i bankerna. De ska inte går växa över en viss nivå utan statens tillstånd. Det känns som  om denne man vädrar morgonluft. Han tar för sig personligen. Frågan är hur många väljare herr Ohly lockar med detta  budskap. Tendensen verkar vara att vänsterpartiet går från att vara ett 7 procentsparti till att balansera på 4 procentsspärren.
Hälsofrågorna är stora i Almedalen i år igen.
En av de nya trenderna är branscher kommunicerar miljöfrågor omsatta i praktisk handling. Ett exempel på detta är rederierna, som trots en tuff marknad vill visa sig som ett miljömässigt ansvarigt transportalternativ. Det känns som en kvalitetsökning att miljöfrågorna går från slogans till praktiska handlingar.
Fortfarande undrar man dock var energin är

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar