06212024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Kolla kalsongerna

Alan Greenspan, tidigare chef för federal reserve bank, var känd för att läsa alla typer av statistik. En statistik som han särskilt studerade var försäljningen av herrtrosor eller om man så vill kalsonger. Ett fall i kalsongförsäljningen indikerar ekonomisk nedgång och en ökning av kalsongförsäljningen indikerar en ekonomisk uppgång. I april i år reviderades prognoserna ned till ett minus på 2,3% för i år av undersökningsföretaget Mintel.

Nu är det dags för en revidering av siffrorna.
Så håll inte i kalsongerna, utan köp nya. Då undviker vi krisen.

Fotnot:
Det finns inga samvariationer mellan försäljningen av bhn och trosor och den ekonomiska utvecklingen.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar