07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Dags att be om ursäkt

Hänt i Värmdö

Ibland måste man bara be om ursäkt.

Jag blev uppringd av en förälder till barn i den så kallade resursskolan i Värmdö.
Kvinnan undrade över vad Värmdös styrande Allians sysslar med.
Den 15 juni i år fattade utbildningsnämnden ett beslut om att be kommunstyrelsen tillsätta en utredning. Den skulle ha till uppdrag att utreda hur man bäst ska ta hand om barn med särskilda behov inom skolans och socialförvaltningens ansvarsområde. Månaderna har gått. Inget har hänt. För några dagar skickade jag ett förslag till utredningsdirektiv för synpunkter inom centern i Värmdö. Snabbt kom det synpunkter. Därför kunde jag i går sända ut det reviderade förslaget till ett antal ledande alliansföreträdare.

Senare igår meddelade Peter Bondesson på kommunfullmäktigesammanträdet att utredningen ska tillsättas av kommunstyrelsen i november. Ärendet ska tas upp på kommunstyrelsens arbetsutskott på måndag. Trots detta finn inte ärendet med på föredragningslistan. Det blir följaktligen ett extra ärende.
Det tog bara 5 månader lite drygt. Kan bara säga att det är pinsamt att vara borgerlig ibland.
Kära föräldrar jag kan bara be om ursäkt för dröjsmålet.
Nu får vi hoppas att resultatet av utredandet bli bra

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar