05282024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Bloggen betygssätter

Hänt i Värmdö

Bloggen har fått frågan många gånger. Hur många politiska bloggar finns det som är baserad i Värmdö? Svaret är att det är svårt att överblicka. Bloggen tycker att det är viktigt att uppmärksamma bloggar med olika politiska färg.
Om vi börjar med socialdemokraterna verkar det som om man måste vara kvinna för att blogga frekvent. Om man ska vara man måste man vara ung.
Socialdemokraternas bloggdrottning är Annika Andersson, heltidspolitiker länk. Hon har ett tilltal som tilltalar många. Blandar mera personligt med politiska budskap. Om man ska var kritisk är att drottningen tenderar att bli mer pascha. Det verkar som om det ska hända riktigt stora saker för att denna numera grevinna ska ta sig ända från, divanen och chokladen till datorn för att blogga. När detta är sagt gör hon mycket utanför bloggandet i politiken.
En bubblare är Aurora Gullberg, som också är socialdemokratisk partisekreterare i Värmdö länk. Hon är elegant och modern i sitt tilltal. Less is more. En del män känner att det kan bli lite mycket jämställdhet med fokus på större plats för kvinnor.
Andrine Winter

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar