07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Bloggen börjar bevaka innovation för tillväxt

Entreprenörsperspektivet är viktigt. Det handlar om det som är basen i samhället. Därför lägger jag till innovations för tillväxt i min bloggroll, länk. Det är en tydlig markering av att detta perspektiv inte får komma bort i det partipolitiska käbblet.

Det är lätt att valdebatten blir en fråga om att sälja skinnet innan björnen är skjuten.
Det krävs faktiskt att någon skjuter björnen först. Det får vi inte glömma.
För att markera att entreprenörsperspektivet är viktigt uppmanar jag andra bloggare att lägga till innovation för tillväxt i sina bloggrollar. De tär en tydlig markering, oavsett vilken politisk tillhörighet man har.
Andra medier: Aftonbladet. Expressen, DN

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar