07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Mårtensson siktar på fullmäktige i Värmdö

Hänt i Värmdö
Bloggens skribent är rankad. Resultatet var att jag hamnade som den hittills näst högst rankande Allianspolitikern efter VärmdöCenterns ordförande Henrik Paulsen, länk. Poängtalet är 18 av 25 möjliga eller 72% av maxpoängen. Det känns hedrande och inspirerande.
Det innebär också att jag tycker det börjar bli dags att starta min personvalskampanj för att komma in i fullmäktige för Värmdö kommun till Värmdövalet 2010.
För att skapa ordning och reda kommer jag att på Mårtenssons meningar publicera det material som ni läsare är vana vid. På bloggen Mårtensson till fullmäktige, länk kommer jag att publicera mer av kampanjmaterial för min kampanj till fullmäktige.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar