05222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Lokala ansatser kring Almedalsveckan

Hänt i Värmdö

Bloggkollegan i Värmdö Fredrik Sneibjerg muttrar närmast traditionellt att Almedalsveckan inte är något för honom, länk. Det är synd att han andas lite surt sa räven om rönnbären. Folk lyssnar faktiskt till radio, TV och vissa läser till och med bloggar. Det gör Almedalen till en viktig poltisk händelse.
Sedan kan man undra över varför folkpartiets man på Gotland inte har tid att besöka Almedalen. Kommunalråd har inte någon semester, även om de kan vara lediga i rimlig utsträckning-Det borde Fredrik vara mer sur över.
En som har en annan och mer spännande approach är LG Nilsson. Han talar om tre OLIKA val och publicerar hela rankinglistan av Värmdös politiker, länk.
Bloggens skribent är förresten den tredje högst rankande politikern (på delad tredjeplats) i Värmdö enligt LG. Det kanske kan vara en vägledning för den som funderar på var krysset ska hamna i kommunalvalet och vilken sedel som ska väljas.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar