05222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Uppdaterat i Värmdöpolitiken

Hänt i Värmdö

Yvonne Blombäck blir mentor eller som vi på bloggen, länk i går sa hönsmamma för de andra i förtroendevalda miljöpartipolitikerna.
Max Ljungberg blir tuppen i hönsgården, förlåt förste vice ordförande i kommunfullmäktige. Hittills har han inte gjort sig känd som virituos i kontrapropositionsvoterandet, men det kanske kommer. Han kommer att kombinera detta med att vara ordförande i utbildningsnämnden.
Förr i tiden motarbetade miljöpartister politisk mångsyssleri och kallade det maktkoncentration. Så verkar inte längre vara fallet
En som ”dockar loss” från kommunalpolitiken en smula är mäklaren och kommunfullmäktigeledamoten Clarence Örhammar. Han sitter kvar i fullmäktige. Örhammmar vill inte missa den goda fastighetsmarknaden och drar ner på politiken. Här ser vi en kristdemokrat som gynnar mammon i stället för idealiteten. Inte fel med det.
En och annan elak tunga säger att det finns ett annat skäl till att han ”dockar loss”. Örhammar inte vill ha en smågnabbande PO Fransson i nacken. Fransson biter sig däremot kvar i politiken och blir ersättare i den nya kommunstyrelsen.
Om du är kristen och demokrat kan du nu bli ny ordförande för kristdemokraterna Värmdö efter mäklaren. Koden är att ha en vitsippa i knapphålet.
Andra medier: NVP

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar