07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Värmdö: är det relevant att tala om tysta som möss?

Hänt i Värmdö

TT har låtit undersökningsföretaget retriver undersöka hur mycket ministrarna syns i media, länk. Sämst är kristdemokraterna enligt undersökningne.
I Värmdö har den styrande kollision för Värmdö i det närmaste inte synts alls. Något förskrämt debattinlägg i de lokala tidningarna kan möjligen återfinnas. Det är kanske inte så underligt. Värmdö styrs av en djurltrio bestående av Lars Erik ”Nallen” Alversjö, Anders ”Ankan” Bergman och Malin ”Måsen” Åberg Aas. Med på vagnen finns dessutom en ”Pastor”, Stefan Dozzi.
Att Nallen sover på vintern är inget nytt. Ankor får hålla sig inne och vara tysta om de är tama under vintern. Annars får det flytta söder ut. Enligt vad bloggen inhämtat har Ankan mycket riktigt tillbringat sin första betalda tid som kommunalråd på sydligare breddgrader. Måsen har cirklat runt i luften. Några spridda skri har uppsnappats.
Medborgarna i Värmdö önskar helt säkert att deras förtroendevalda syns (och hörs).
Bloggen kan inte annat än hoppas de lyckas bättre än vad man gjort under den första tiden av sitt styre
Andra medier: NVP, NVP

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar