07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Mindre Nilsson och mera nya oprövade krafter?

Hänt i Värmdö

Då är det klart. Hans Ove ”Greven” Görtz lämnar ordförandeskapet i moderaterna på Värmdö. Det är mera en strid om påvens skägg huruvida han är direkt petad eller om han förstod att han inte skulle bli återvald och därför lämnade. Bloggen kan inte annat än se detta som en positiv utveckling för moderaterna på Värmdö. ”Grevens” ledarskap lämnar mycket övrigt att önska.
Han fick också tydliga signaler efter valet att några större uppgifter inom Värmdö kommun inte var aktuella för honom. Det förstod innebörden av efter en ganska lång tid.
Nilsson-falangens inflytaden inom moderaterna decimeras nu rejält. Herr Nilsson själv har lämnat Värmdöpolitiken och nu devalveras ”Greven” Det är en bra utveckling. Nu undrar man när Johan Hedberg, den politiske sekreteraren får lämna. Hittills verkar man tycka synd om honom och därför får han sitta kvar.
Sannolikt kommer inte den mest lämpade kandidaten Bo Bladholm att bli ordförande. Bloggen tippar att det mest sannolika valet är en kandidat som är relativt oprövad och som inte blandar sig i den pågående maktkampen.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar