07132024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Kung för fortsatt en dag

Kungen tar till orda om stormen kring honom, länk, länk, länk, länk, länk.

I en intervju med TT säger han att allt är lögn. Detta är antingen helt briljant eller också är det katastrof. Om han är utsatt för ett övergrepp och lögner allt igenom är hans agerande briljant. Skulle det finnas uns av sanning i boken ”Den ofrivillige monarken” är agerandet rent katastrofalt.

Kungen talar om att han inte varit på namngivna sexklubbar. Däremot reder han inte ut frågan om han varit på sexklubb.
Han förnekar otrohet implicit. Kvinnan, Camilla Henemark ljuger således om man från tro hans majestät. Uppgifterna om att vännen Noppe Lewenhaupts klubb med just namnet Noppe använts som utgångpunkt för tveksamt ärofulla upptåg är således inte sanna.
Det verkar som om kung Carl XVI Gustaf har använt sig av samma mediestrategi som den tidigare IMF chefen Dominique Strauss-Kahn. Alternativt återanvänder han en strategi från gamle kung Gustaf V. I inget dera faller var eller kommer eftervärldens dom att vara nådig.
Herr direktören Lettström är inte dum i huvudet. Han har agerat efter den gamla hederliga principen ingen rök utan eld. Elden och röken rör inte Lettström själv. Den rör hans majestät. Lettström och därför har han agerat adekvat utifrån sin kunskap. Att Lettström sedan ska vara syndabock ingår i planen.
Bloggen ställer sig mycket tveksam till kungens förnekande av uppgifterna i boken ”Den ofrivillige monarken”. För bloggens del finns det två möjligheter: antingen republik eller också Victoria som regent.
Samtidigt finns det framtid för den som varit på porrklubb. Fråga Björn Rosengren som blev landshövding, minister, högbetald och högt ansedd rådgivare, slottsherre och vice ordförande i Norsk Svenska Handelskammaren, just efter porrklubbsbesök. Dock kunde han inte återvända som TCO ordförande, men det gjorde inget. Något för hans majestät att tänka på.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar