07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Prins och pastor på ärten

Hänt i Värmdö

I en debattartikel i Nacka Värmdöposten, länk anklagar deckarförfattaren och socialdemokraten Börge Hellström kommunalrådet Stefan Dozzi för att:” snacka och inte uträtta något”.

I sak menar deckarförfattaren att Stefan ”Pastorn” Dozzi inte är konsekvent. Att han viker säg när det gäller.
”Pastorn” talar om att inrätta ett medborgarkontor i Munkmora. När frågan kommer upp röstar han emot det förslag som han muntligen varit för.

Inom sitt eget ansvarsområde kommunaliserar ”Pastorn” en fungerande ideell verksamhet, ”Butikkälla” för att socialförvaltningen ska få bättre ekonomi. Utredningsverksamheten 48an berömmer ”Pastorn” och glömmer berätta att den är hotad.

Hellström är saklig och dissekerande i sin framställning.

På detta reagerar ”Pastorn” i en kommentar i NVP så här:”Härliga goa killar de där Kenneth, Jösse och Börge, riktigt varmhjärtade sossar med god smak för etik inom politken och hur man behandlar andra politiker i ton och ord, Verkligen fina företrädare. Mitt förslag är att vi i god tid innan valet 2014 så kan väljarna få avgöra om herrar Kenneth, Börge , eller Jösse sammanställer allt vi fått igenom och genomfört så får väljarna avgöra vem som fått mest utfört och förverkligat. Antar ni utmaningen gossar? Det ser också idag – utifrån de socialdemokratiska personangreppen mot mig som person . som att Kristdemokraterna och socialdemokraterna kommer att bli huvudmotståndare i kommande valrörelse. Roligt, då får väljarna tydligt se våra ideologiska skillnader. Förresten, heter inte Jösse Jösta? Bara en liten fråga! Allt gott vänner MVH
Stefan Dozzi (KD)”

In debattartikel i NVP gör pastorn inte saken bättre, länk. Han gnäller bara!

Den som ägnar sig åt personangrepp är inte socialdemokraterna. Det är ”Pastorn” själv.
”Pastor” Dozzis terapeut skulle säga att han projicerar på dessa herrar och speciellt på Hellström. Han försöker lägga på dem en känsla som han själv har. Samma terapeut skulle säga att detta är ett primitivt sätt att agera.

”Pastorn” skulle kunna beskrivas som lite skenhelig. Någon annan skulle säga att han blir Värmdöpolitikens prinsen på ärten.

Sanningen är att kristdemokraterna har mycket fler platser i styrelser och nämnder är vad man har röster till. Priset man får betala är att inte få genomslag för sin politik. Det borde Pastorn rådfråga antingen högre makter om hur han ska hantera eller också får man fundera över
konsekvenserna av sina val på annat sätt.

Pastorn borde om han såg sig själv i spegeln inse att han är en notorisk lågpresterare i politiken. Han har fått lite, snarast allt för lite kritik för detta. I skolan skulle man säga att han är Icke Godkänd.

Vad ”Pastorn” borde gör i stället för att projicera är att be socialdemokraterna om ursäkt.
Det kan aldrig vara fel att peka på politikers inkonsekvens och bristande resultat.
En anna metod kan vara att börja uträtta mer.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar