07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Moderat rockad i Vård- och Omsorgsstyrelsen

Hänt i Värmdö
Nu blir det snart en ny ordförande för Vård- och Omsorgsstyrelsen i Värmdö kommun.
Hans Ove Görtz har avsagt sig uppdraget som ordförande. Vid ett möte hos moderaterna i måndags nominerades Deshira Flankör som kandidat att efterträda Görtz. Kommunfullmäktige kommer att utse Deshira till ny ordförande. Fullmäktigebeslutet är en ren formalitet.

Deshira Flankör är moderat kommunfullmäktigeledamot och ledamot i den lokala partistyrelsen i Värmdö. Hon har en blogg med namnet: ”jag i tre kronor”, länk. Hon är känd för att ha fört en trevande politisk tillvaro och prövat på att ha varit organiserad centerpartist och socialdemokrat tidigare.
Hon ligger väl till hos kommunstyrelsens ordförande Lars-Erik Alversjö och kunde därför inte förbigås menar en del kritiker. Andra menar att hon är en kvinna att satsa på. På denna typ av mera framträdande politiska befattningar är hon ett oprövat kort.

Bloggen menar att man får bedöma henne efter de politiska resultat hon lyckas åstadkomma. 

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar