05202024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Tvångsbetalning via kommunen

Hänt i Värmdö
Partibidrag kallas det visst.
Tvångsbetalning är det i verkligheten.
Värmdö kommun har helt olagligt under  minst 21 år dragit pengar från förtroendevalda inom moderaterna och socialdemokraterna. Beloppet för moderaterna rör sig förra året om 38.000 kronor. För socialdemokraternas del rör det sig säkert om större belopp, uppskattningsvis 40-60.000 per år.

Att kommunen gör den här typen av avdrag borde falla under allmänt åtal.
Här borde en åklagare inleda förundersökning.

De som tvångsvis fått betala partibidrag kan begära pengarna tillbaka för de senaste 10 åren. Om många kräver detta kan läget bli kärvt för både de lokala moderaterna och socialdemokraterna. I värsta fall riskerar lokalpartierna konkurs om man inte får hjälp av rikspartierna.

Detta är inget annat än en rejäl skandal!

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar