07132024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

SAAB: Den sannaste historien

Nu känner sig många manade att skriva om vad som egentligen hände med biltillverkaren SAAB. Att berätta sin historia känns viktigt för flera av dem som var med.

En av dem som funderar är tidigare ägaren och VDn Victor Muller. Han lär enligt ryktena fått ett erbjudande från Bonniers att skriva sin historia. Samtidigt verkar Muller tveka. Han är i grunden mera intresserad av att göra affärer än att skriva.

Parallellt med detta har stora delar av den tidigare företagsledningen i SAAB planer på en bok. Den kommer att ges ut av Norstedts. Bland initativtagarna finns tidigare VDn Jan Åkte Jonsson. Här är en grupp som sannolikt har stort intresse av att förklara att andra bär ansvaret för deras tillkortakommanden. Spökskrivare är redan utsedd.

Bloggen vet att det finns fler som funderar.
Det är nästan så att denne bloggs skribent själv skulle skriva boken: ”SAAB the true story.”

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar