06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Vem slår vem och en förlorare

Hänt i Värmdö
I går, onsdag var det kommunstyrelsemöte.
Inom den styrande koalitionen verkade man leka en ny lek. Den heter vem är mest irriterad på vem. Exemplen på att personrelationerna inte fungerar var många på sammanträdet. Den vanligen kameralt överslätande Anders ”Ankan” Bergman kunde till exempel inte tygla sin irritation gentemot framförallt miljöpartisterna. Samtidigt lyste miljöpartiets kommunalråd, Malin ”Måsen” Åberg-Aas med sin frånvaro. Efter mötet var det många som frågade sig när miljöpartiet lämnar den styrande koalitionen. Relationerna är frostiga mellan dem som styr Värmdö.

För moderaterna var dagen förlorare i en viktig profilfråga. I den kommande budgetprocessen togs kommundirektörens skrivning om att sänka skatten bort.
Skattesänkningen på 15 öre var tydligen en engångsföreteelse. 

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar