04182024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Amie Kronblad lämnar sina politiska uppdrag

Hänt i Värmdö
Amie Kronblad, länk vice ordförande i finansieringsnämnden för utbildning och ledande lokal folkpartistisk skolpolitiker lämnar samtliga sina politiska uppdrag. Orsaken är flytt till Japan under en tvåårsperiod.

Kronblad fick det otacksamma uppdraget efter valet 2010 att återupprätta förtroendet för Värmdös folkpartister inom skolområdet. Det tidigare kommunalrådet Peter Bondesson hade gravt misskött sitt uppdrag. Hans långa semestrar på Gotland på skattebetalarnas bekostnad kombinerat med dåligt ledarskap skapade en icke obetydlig uppförsbacke för fru Kronblad.

Hon har på det stora hela framstått som en kompetent skolpolitiker som har velat göra något för att lyfta Värmdös skolor. Amie har återupprättat förtroendet för det lokala folkpartiets kompetens på skolområdet. Nu lämnar hon i förtid. Det är därför svårt att ge henne en rättvis recension. Det är oklart exakt när hon lämnar sina uppdrag.
Bloggen önskar Amie lycka till i Japan och önskar henne välkommen åter! 

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar