06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Nya oppositionsledningen i Värmdö klar

Hänt i Värmdö
Ett medlemsmöte på måndagskvällen fastställde vilka som kommer att leda den socialdemokratiska oppositionen.

Annika Andersson Ribbing blir nytt oppositionsråd för socialdemokraterna. Hon efterträder därmed Lars Bryntesson.

Vid sin sida kommer hon att ha Karin Aaseby som kommer att arbeta politiskt 4 dagar/vecka. Hon väntas bli kampanjgeneral för socialdemokraterna i valet 2014. Hon kommer att överta rollen som skolpolitisk talesman efter Annika Andersson. Karin är känd för en bredare publik som årets Värmdöbo. Detta är Marie Bladholms och framförallt Max Ljungsbergs nya huvudmotståndare

Sandro Wennberg blir ny ekonomiska talesman för Socialdemokraterna. Han kommer att  arbeta 1 dag/ vecka politiskt. Wennberg var tidigare politiska sakkunnig i finansdepartementet under den socialdemokratiska regeringen. Detta är Anders ”Ankan” Bergmans nya huvudmotståndare.

Man väntar också en ommöblering i den socialdemokratiska gruppen i Värmdös regering, kommunstyrelsen.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar