06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Ordförandeskifte i Värmdömoderaterna

Hänt i Värmdö
Värmdömoderaternas ordförande Maria Ros Jernberg avgår efter två år.
Ros Jernberg har under sin ordförande sökt driva ett förändringsarbete som har inneburit mer av processer och en något ökad öppenhet.
Baksidan av just öppenheten är att det blivit tydligt att partiet i en del frågor stundtals har motstridiga viljor.  Samtidigt har öppenheten i alt väsentligt varit positiv för partiet.I samband med Ros Jernbergs avgång är det flera ledande moderater och medlemmar som uttrycker uppskattning över hennes insatser. Andra menar att hennes ordförandeperiod innebär en tydlig uppryckning av partiet, men det är ”fortfarande några steg att ta”.Valberedningen genomför just nu en sökprocess för att finna en ny ordförande.
Vem som till slut föreslås är ännu så länge höljt i dunkel.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar