04222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Varför använder politiker använder alias?

Hänt i Värmdö

Man kan undra över hur det står till i centern på Värmdö?

Först var det den famösa historien om hur partiet ville ha hjälp av kommunjuristen för att hitta kryphål i lagen så att någon som inte bor i kommunen kan sitta i fullmäktige, länk. Sedan lämnar partiets affischnamn Henrik Paulsen partiet.

Nu visar det sig att den kommunfullmäktigeledamot som kallar sig Ina Ununger inte heter så. I stället heter hon Irene Marianne Ununger. Hade Ununger klart angett att ”Ina” är ett smeknamn på valsedeln och i andra sammanhang hade man inte kunnat säga någonting.

Nu blir användandet av Ina ett sätt att inte vara transparent. Har, månne Irene Marianne Ununger alias Ina Ununger något att dölja?

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar