04122024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Pelle Ekman skriver på Mårtenssons meningar

Unknown-3

Pelle Ekmann, nestor inom tidningsbranschen inte bara i Stockholm utan i hela Baltikum blir krönikör på Mårtenssons meningar.

Han har varit en i järntrusten kring Bertil Torekull på Svenska Dagbladet. Dagens Nyheter fick ny form och nytt yttryck för några år sedan under Pelles ledning. Tidningen City var ha en av hjärnorna bakom och hade en central chefsroll där. På senare år har han diagnosticerat tidningar, länk och gett idéer och förbättring och förnyelse.

Pelle skriver redan för tidningen Skärgården och har en stabil förankring i vår vackra arkipelag som skärgårdsbo utanför Dalarö på deltid.

Pelles krönikor i tidningen City var uppskattade och hade en särprägel med ett personligt perspektiv som både  berörde och roade. Inte bara det, en smula folkbildning blev det från tid till annan. Som trummis har han gjort sig uppmärksammad utanför tidningshusen.

Nu kommer Pelle Ekmans krönikor att finnas hos Mårtenssons meningar, vilket vi är mycket tacksamma för. Tanken är att det blir en till två krönikor i månaden.

 

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar