04192024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Känd pastor mörkar irritation

Det  är inte bara folkpartister som är kluvna. Nu verkar det som kristdemokraternas ledare i Värmdö Stefan ”Pastorn” Dozzi aspirerar på att bli liberal. Först uttrycker han sin förvåning och ilska på facebook över folkpartiet och sedan är statusuppdateringen borta.

Det man kan fråga sig är om  kommentaren på facebook rör kommunalrådsaspiranten Fredrik Sneibjerg. Han menade på ett folkpartimöte att Dozzi inte var välkommen att regera med honom som kommunalråd.

Detta uttalande väckte mycket förbittring inom kristdemokraterna. Konversationen inom partiet blev mycket irriterad. Man talade inte om att vända andra kinden till. Det hördes mer av ”öga för öga, tand för tand”. Kris i koalitionen var också ord som användes.

Den som räddade situationen, i vart fall för tillfället var det nuvarande kommunalrådet Anders ”Ankan” Bergman som lär ha tagit partibrodern Fredrik i örat.

Internt inom folkpartiet var kritiken också hård mot uttalandet.

En som däremot kan gynnas av bråket är den andra kommunalrådsaspiranten ”hemlige” Allan Sooman. Han menar sig vara allianskramare. För honom är valet mellan en miljöpartist och en kristdemokrat lätt.

Mårtenssons meningar har ingen uppgift om pastorn välsignat den hemlige.

Däremot undrar Meningarna varför Pastorn tog bort sin uppdatering på facebook.

 

bStefan Doz

 

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar