04222019Huvudnyheter:

MENINGAR OCH REFLEKTIONER OM HUR VI FORMAR VÅR VÄRLD OCH VÅRT VARANDE, I DET STORA OCH DET LILLA, I DET AVLÄGSNA OCH DET NÄRA

Redaktören numera också författare

Stefan Mårtensson, redaktör och grundaren av Mårtenssons meningar är numera också skönlitterär författare. Romandebuten har skett med boken ”Inte i ett herbarium”, länk.

Så här presenteras boken av förlaget: ”FULL FART MED EINSTEIN I BAKSÄTET
Ibland är det kanske själva accelerationen som gör livet. I vart fall om man får tro den tidigare jaktpiloten Jan Sumpsiöö. Mannen är fylld av sentenser och one-liners. När det kommer till kritan har Janne nog bara en husgud, Albert Einstein. Självklart hänger hela Alberts tankevärld med på köpet.
Jannes förhållande till livet är oklart. Genom hela resan upprepas Hamlets ord: att vara eller inte vara. Död eller levande. Inte alltid enkelt att veta när det gäller Janne.
Vi följer Janne på hans vindlande resor i världen och i det inre. Här finns också kvinnorna, de kända och de okända. Här finns recepten för livet, men inte för maträtterna. Frågor ställs. En del besvaras. Här finns vardagsfilosofi för vår tid signerad Jan Sumpsiöö. Annorlunda och med stora svängar säger en del.
Inte i ett herbarium är Stefan Mårtenssons romandebut.

Boken finns att köpa i nätbokhandeln, länkinte-i-ett-herbarium-2.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Ett svar to "Redaktören numera också författare"

  1. Web Hosting skriver:

    Lisbeth Larsson menar dock att anvandningen av internet ocksa har aterskapat intresset for forfattaren, och att lasarens fodelse snarare an forfattarens dod har lett till forfattarens panyttfodelse. A pilgrimage in Europe and America leading to the discovery of the sourches of the Missisipi and Bloody River.

Lämna ett svar

Lämna en kommentar