02022023Huvudnyheter:

Kommunal löser regeringens problem

Bostadskrisen har varit ett stort problem för regeringen. Även arbetslösheten har ställt till med problem för regeringen Löfven. Dessutom har det svaga intresset för att gå med i facket varit ett problem. Ganska oväntat stiger nu fackförbundet kommunal fram som räddare. Förbundet löser problemen.

Lösningen är enkel. Den som behöver en bostad blir medlem av exempelvis fackförbundet kommunal. Är man dessutom utan sysselsättning blir man förtroendevald. Vips fick man ett jobb också. Sedan kvitterar man ut sin bostad i något av fackförbundens egna hyreshus.

I nästa val finns Annika Strandhäll och Margot Wallström på valaffischerna och berättar att det funkade för dem, så det borde funka för dig. Gå med i facket och rösta på sossarna.

Självklart är det extra bra att man kan lita på folk, precis som Margot Wallström gjort när det gäller kommunal ordförande. Inte ska man väl ifrågasätta någon som kommer med ett helt osannolikt påstående bara för att denne är ordförande i kommunal?

En okänd man ringde till en bekant och erbjöd en helt ny Porsche av dyraste sort för det facila priset av 10 .000 kronor. När den uppringde frågade om bilen var stulen fick denne veta att självklart var så inte fallet. Han sa som han borde. Kan Wallström lita på det osannolika kan jag, jag gör  en äkta Wallström, helt enkelt

Vad händer nu?

Relaterade artiklar