06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Tack, farväl och Nystart!

Mårtenssons meningar har bevakat Värmdöpolitiken sedan 2008. Den första postningen skedde den 24 juni 2008 klockan 15.16. Nu sätter Mårtenssons punkt för Värmdöbevakningen.

Ingen kan nog säga något annat än att bevakningen har gett Värmdöpolitiken mera transparens. Ett och annat mörkt utrymme har fått ljus och luft. Politiska beslut har granskats. Beslut har blivit förändrade och förbättrade. Pengar har blivit sparade för skattebetalarna. Mårtenssons meningar gjort skillnad.

Läsarna gillade oss. De blev många, riktigt många. Det visade att det fanns ett behov av Mårtenssons meningar..

Politiker har irriterat sig, velat att vi ska ändra och i några fall till och med hotat och blockerat oss. Bland de metodiska granskarna finns nu bara Nacka Värmdö Posten kvar. Mårtenssons meningar önskar dem lycka till!

Mårtenssons meningar började på bloggplattformen blogspot. Se småningom blev Mårtenssons meningar, en egen sida och med egen domänadress. Medborgarjournalistik och opinionsbildning skulle säkert många beskriva det som.

Nu blir focus enbart på Svensk politik, ekonomi och Amerikansk politik. Självklart kommer vi att skriva om sådant som har allmänintresse som kommer från Värmdö även i fortsättningen.

Tack alla läsare, tipsare och alla andra! Ni som tyckt till om vad vi skrivit, vad vi borde skrivit och vad vi inte borde skrivit! Utan er hade det inte gått. Ni skapade meningen som blev meningarna.

Vi ses i Almedalen som vanligt!

Vad händer nu?

Relaterade artiklar