06192024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Kristdemokrater behövs för att regera

Kristdemokraterna är alliansens svagaste kort opinionsmässigt. De har fått god utdelning politiskt. Även om hantverket ibland har varit dåligt.  

Ändå straffar väljarna dem. I går var det dag igen, sänkt skatt för pensionärer, som kommenteras av ledarsidan på Svenska Dagbladet. En annan kommunal framgång är att Värmdö kommun inför vårdnadsbidrag från den 1 januari 2009.

Om kristdemokraterna åker ur riksdagen blir det ingen alliansregering. Att partiet söker en chef för avdelning kommunikation med tillträde snarast är bra. Det räcker inte. Jag håller med Svenska Dagbladet om att kristdemokraterna kan bli smidigare i Allianssamarbetet. 
Det stämmer, men det är inte hela sanningen. Lite grand har det blivit så att man är tyst och snäll på fel ställen och bullrar på fel ställen. 
Var är kristdemokraterna när det gäller FRA lagen? 
Tysta och snälla. När man tittar på rankinglistor för politiska bloggare finner man nästan inte någon kristdemokrat. Om kristdemokraterna ska finnas kvar i riksdagen måste de försvara fri- och rättigheter, även på nätet. Man måste bli mera interaktiv. Dessutom måste man börja finnas på nätet. 
Socialdemokraterna börjar bygga upp sig på nätet, målmedvetet. De förstår att nästa vals viktiga drabbningar kommer att stå där. Det är smart. Där finns många unga som annars inte engagerar sig.
Kristdemokrater – Välkomna in i bloggosfären!

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar