06202024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Ett mail betyder så mycket

Arianna Huffington skriver att hon blev förvånad över att hon fick mail från Barack Obama i måndags. Arianna är grundare av världens förmodligen mest lästa politiska blogg, the Huffington Post. Hon undrade vad massmailet skulle innehålla för uppmaning eller önskan. Vilken politisk kampanj skulle hon nu stödja med pengar?

Till sin förvåning såg hon att mailet uppmanade till att stödja offren för bränderna i Califonien, antingen som volontär eller med pengar. 
Vi har sett att Obamas mailkontakter är extremt effektiva, till exempel för insamlingar. 
I slutet av augusti när orkanen Gustav orsakade stora skador i Texas erbjöd sig Obama att göra en hänvisning på sin sida till röda korsets, enligt tidningen Newsweek. Han förtydligade: är ni säkra på att det finns kapacitet att ta emot besökarna? Röda korset svarade ja. Efter 15 minuter hade deras hemsida brutit samma på grund av allt för många besökare.
Anledningen till uppmaningen att hjälpa har Obama själv angett under sin kampanj: ”we saw time and again that when ordinary people act together, they can make a huge difference.”
Obama följer upp vad Martin Luther King sa: ”The ultimate measure of man or woman, is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy.”
Den övertygelsen förtjänar förtjänar respekt. 

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar