06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Betyder det skrivna ordet någonting?

Hänt i Värmdö

Vad betyder en namnteckning?
Om någon skriver på ett upprop, menar då vederbörande någonting med det? 
Det flesta skulle nog säga att det betyder någonting. 
Nu har Stefan Dozzi, kristdemokraterna, Hans Lindqvist, Värmdöcentern och Peter Bondesson, folkpartiet gemensamt skrivit på ett upprop.
Genom att underteckna uppropet ställer man sig bakom att kommunen också ska få lämna ett anbud när äldreboendet i Ljung ska handlas upp. NackaVärmdöPosten rapporterar om protester från facket. Annnika Andersson bloggar om det.
Vi vet från TV reklam att Peter Bondesson är intresserad av att synas. Glasögonreklam är ett sätt att bygga varumärket Peter Bondesson, folkpartiet. Vad står varumärket Bondesson för?
Står han för sitt ord och sin namnteckning?  
I veckan pappers- och nätupplaga av NackaVärmdöPosten darrar han på manschetten när det gäller om kommunen själv ska få delta i upphandlingen. Är det så att Peter Bondesson inte har sett vad han skrivit på för upprop? Behöver han glasögon själv? Är han utsatt för påtryckningar och kan inte stå emot? Man undrar. 
I bakgrunden driver tjänste(mannen) Monica Fransson en egen kampanj för att äldreboendet inte ska konkurrensutsättas. Hur detta nu kan vara möjligt?
Tvekar Bondesson bara eller kommer han att svika?
För det kan väl inte var så att folkpartiets kommunalråd inte står för det skrivna ordet.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar