07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Stäng spritskåpet

Vår tids största suputer går över atlanten för att hitta sprit.

Enligt e24.se förhandlar GM och Ford nu också med den Svenska regeringen för att få kapitalgarantier. Det dessa företag nu gör är att få andra att missbruka pengar. Uttrycket att kasta goda pengar efter dåliga stämmer väl här.
Dessa företag bör från nu ses som alkoholister. Deras beroende har att göra med att de inte vill göra de nödvändiga förändringarna för att överleva.
Så lås in spriten (dvs pengarna).
Att kommunstyrelsens ordförande  i Göteborg är medberoende är ingen nyhet. Det visar han i en bloggpost. PJ Anders Linder däremot verkar ha den distans som krävs till problemet. Ankersjö spetsar argumenten ytterligare en bit. Den hälsosamme ekonomen däremot är bara frustrerad. Jinge diskuterar mer om Volvo som företag och centrala principer kring statlig ägande.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar