05212024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Heder åt Baronen

Hänt i Värmdö.

Den sannolika greven och sentida släktingen till Karl XIIs finansminister Georg Heinrich von Görtz (1668-1719) gör ett bra inlägg på Värmdömoderaternas hemsida. Det är Hans Ove Görtz som kommenterar den numera tidigare moderaten Jan Dolks avgång, länk
Han hedrar Jan Dolk för sina insatser för moderaterna. Avslutningsmeningen är ”Vi tackar Jan för hans oegennyttiga insatser”. 
Det är huvudet på spiken. 
I ett samtal med Jan säger han att en av de stora problemen var att drivkraften för en del ledande politiker i Värmdö var ersättningarna. Den stora magneten var inte att förändra och skapa något som är bättre för Värmdöborna.  Det var pengarna som var det viktiga. Ersättningarna fick också en del av politikerna att ändra sina åsikter. Man blev lojal mot de som fördelade poster och inte sina åsikter. Jan tyckte det var skrämmande. Jag kan inte annat än hålla med honom.
Det är en okultur. Att man reagerar mot detta förstår jag. Det visar att Görtz är medveten om problemen inom moderaterna. Det som är trist är att detta inte åtgärdats tidigare.
Andra media: NackaVärmdöPosten,

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar