06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Integritet i Almedalen: Dags för avgiftning av storebror?

Förväntningarna är stora på vad som kommer att sägas i talen under Almedalsveckan. 

En av dem som formulerar sådana är P J Anders Linder, länk. Han är konsekvent i sin kamp för att storebror ska kuvas. Det är bra att Svenskan har en skribent som i varje läge står upp mot de oönskade konsekvenserna av den allt större staten. Han gör inte skillnad på vem som säger något. Linder ser till innehållet i det som sägs.
Under det senaste året har storebror fått anabola steroider. Den som skrivit ut medicinerna är Alliansregeringen framförallt manifesterad av Mikael Odenberg, Sten Tolgfors och Beatrice Ask. Den som utvecklat preparatet är framförallt Thomas Bodström.
Det vore som Linder skriver bra om Alliansens företrädare läste vad de konservativas ledare David Cameron säger om övervakningsstaten. Där finns ett recept till en valseger för Alliansen.
I morgon kväll får vi se om det sk liberala partiet, folkpartiet liberalerna står upp för liberala värden. Kommer vi se en Björklund som förkunnar att storebror ska på avgiftning? 
Kommer folkpartiledaren att tala om ett förstärkt integritetsskydd, frihet på nätet och modern upphovsrätt? 
Då är han i sanning en liberal. 
Tiger han så ser vi det nya folkpartiet. Det blir ett parti som vill genomföra socialistisk integritetspolitik. Jag tror väljarna kommer att straffa ett sådant nytt folkparti.
Det duger inte att tiga och hoppas att dessa frågor kommer att försvinna. Dessa frågor representerar livsstilen på nätet. Livsstilsfrågorna försvinner inte. De är alltid närvarande. 

Andra media: SvD, DN, DN,

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar