07242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Joe Biden, grodornas mästare har agerat igen

Barack Obama valde som Joe Biden vicepresidentkandidat för att han hade erfarenhet.

Ett problem med honom är att han är komplett oberäknelig. Han kan verkligen säga vad som helst på vilket område som helst.

Han har kallats grodornas mästare. Sällan har så stora och så många grodor hoppat ur en och samma mans mun. Tråkigt nog kan man inte säga att mannen är obegåvad. Då fanns ju en förklaring till denna grodparad.
 Problemet är att han talar först och tänker sedan. På ett sätt påminner Biden därför om Mona Sahlin. Om de håller tyst så går det bra. När de talar går det illa.
Joe Biden är inte en modern tänkare. Han är i motsättning till Barack Obama en man som är förankrad i ett kosmos som inte längre finns. Det är ett kosmos där internet inte existerar. Därför är det tyvärr helt naturligt att denne man stöttar upphovsrättsindustrin och dess krav på att hålla fast vid en föråldrad upphovsrättslagstiftning. 
Biden är tyvärr en man som skjuter med precision. I bland skjuter han med precision åt fel håll. Där skiljer han sig från den gamle vicepresidenten Dick Cheney. Den mannen sköt hagel, både i verkligheten och bildligt talat. I båda fallen sköt han vilt och åt alla håll. Ibland skadesköt han därigenom även sina vänner.
Problemet med Joe Biden är att han kan döda sina vänner. Ett exempel på detta är hans syn på upphovsrätten där det faktiskt bli fallet.
Andra media: DN

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar