06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Vore kul med en rapport från Maud: Vad sa Rick Falkvinge?

Ja, det är spännande och inspirerande att se att många reagerat positivt på mitt förslag till att slå samman centern och piratpartiet. En del har reagerat med reptilhjärnan och sagt nej utan att reflektera först, men det var väntat.

Egentligen är utgångspunkten att stärka liberalismen i svensk politik. Framförallt är det en fråga om att värna nätet och säkerställa att vi får en upphovsrättslagstiftning som inte bara går den ”traditionella upphovsrättsindustrins” ärenden.

Det är viktigt att se hur vi kan bygga samarbeten som kan leverera något på dessa områden.
Nu är det dags för Maud Olofsson att våga lyfta luren eller har hon redan gjort det?

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar