05222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Har folkpartiet i Värmdö ett A eller B lag?

Hänt i Värmdö

Krafter inom folkpartiet säger att man försiktigt försöker övergå från B lag till A lag genom den nya listan till kommunfullmäktige.

Det tidigare ”B laget” bestod av herrarna: Bergman, Benjaminsson och Bondesson.
Nu är Bondesson borta.
Herr Bondesson har närmast gått bananas när bloggen påstått att han har kulturella intressen och vill leva som Bergman (inte som Anders Bergman utan som Ingmar B). Det vill herr Bondesson inte. Han låter meddela att Gotland på vintern inte är ett alternativ, så fastboende blir han inte. Det är för kallt och fuktigt där låter han meddela. Gotland på vinterna är lika fuktigt och kallt som kontoret hemma i källaren Hemmesta, säger en initierad besökare där.
Benjaminsson står på niondeplats på listan. Brutalt säger många.
Han är fortfarande bara ersättare. Burr säger Benjaminsson själv.
Bergman besegrar brutalt alla andra. Bilden på folkpartiets hemsida lär inte göra att tidningen Slitz kommer att nominera honom som Sveriges sexigaste man. Inte heller kommer finansförbundet att jubla över den. I stället ser denne man vuxne man närmast ut som en skolpojke. Möjligen kan man säga att skolpojkar inte har en begynnande fullmåne högst upp på huvudet. Om Bergman ska kunna lanseras bland Värmdöborna krävs en ny bild.
Det krävs lite rufts och tufs på bilderna för att han ska gå hem i stugorna.
Den nuvarande bilden gör att Bergman numera går under beteckningen ”babyface”.
Ammi Nilsson eller som hon hette tidigare Eriksson är tidigare moderat kommunalråd. Vi får hoppas att folkpartiet inte anser henne som ett kompetenslyft. För det var väl sparken hon fick.
Nu finns hon på listan.

Om man kritiserar Bergman för dålig bild ska man ge Pia Hedström en eloge för sin. Hon skulle kunna nomineras till en av Sverige sexigaste kvinnor av tidningen Slitz. Man undrar vad männen tänkte när folkpartiets framtid sattes i frysen. Kanske var problemet att man inte tänkte.
Ung, begåvad och snygg. Det kan väl inte va något tänkte de äldre folkpartistiska männen. Flintskallig, eller begynnande, gammal och man slår bättre tänkte samma män. Så fel det blev.
Överst på folkpartilistan är den stora föryngringen den att de som står där har blivit äldre och blivit mera män. Är det falsk marknadsföring?
Frågan är om det blivit mer A eller B lag?

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar