06242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Nomineringsstämma med förhinder i Stockholms län

Demokrati är är ett dåligt sätt att styra

problemet är bara att det inte finns något bättre
Fritt efter Winston Churchill

Det är sammanfattningen efter dagens nomineringsstämma för centerns landstingsvalslista i valkrets ost och sydost i Stockholms län. Nomineringskommitténs förslag var ett underlag. Ett annat var om kommunerna ville samarbeta. En tredje faktor var andelen, kvinnor respektive män. Den sista frågan var om man ska respektera en medlemsomröstning som sätter en ung kvinna först eller ej. Eftersom man inte verkade kunna komma överens där och då var den enda möjligheten att skjuta upp beslutet om lista.

Slutsatsen blir sannolikt att det blir två listor, en för valkrets ost och en för sydost.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar