06242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Köpenhamnsmötet: vad uppnår dessa politikergroupies

De internationella toppmötena får allt mer en air av popstjärnornas world tours. Inte i populäritet utan tvärt om. En sorts negativa groupies följer med vart än det hålls ett internationellt politiskt toppmöte. Fråga är: -Vad ger den här typen av opinionsyttringar för effekt?

Det som händer är sannolikt vad Hanna Rayman skriver, länk: ”Jag förstår inte. Är tanken att förhandlarna på klimatmötet ska känna sig peppade av denna uppslutning? Om Köpenhamn får tur med klimatet är det definitivt inte tack vare, utan trots, dessa demonstranter.”

Det börjar bli dags för gatans och torgens politikergroupies att fundera över om andra kommunikationsformer som är mer effektiva. För det är väl förändring man är ute efter och inte bara bråket?

Andra medier: Sydsvenskan, SvD,

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar