05302024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Socialdemokraterna laddar upp och knycker från MÅRTENSSON

Hänt i Värmdö

Socialdemokraterna har haft valupptakt eller som det heter på socialdemokratisvenska: ”kandidatutbildning”. Enligt personer som var där betecknades stämningen som god.
Begreppet kandidatutbildning torde vara något missvisande. Den kandidat som sannolikt är viktigast att utbilda i Värmdöpolitiken, den tidigare kommunstyrelsordförande Jonas Nilsson var inte där. Han kanske inte behöver utbildas för att bli socialdemokraternas viktigaste kandidat.
I stället vände sig säkert större delen av församlingen mot Möja för att blidka Värmdömoderaternas starkaste köksbord. Det som delas av Erik och Monica Pettersson. Vill dessa två att Nilsson kommer tillbaka, gör han säkert det.
Sedan förstår jag att socialdemokraterna närmast har gjort sig skyldiga till stöld av liten blogg. I vart fall av en den bloggrubrik som jag brukar använda. Ja, bloggen heter faktiskt ”Hänt i Värmdö”, länk. Det är ett namn som denna blogg etablerat i cyberrymden. Jag vet inte om man ska vara tacksam eller förbannad över detta tilltag.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar